محصولاتی که مجاز به حضور در نمایشگاه هستند
- تمامی ماشین آلاتی که به علائم روشن بودن و ابزار بی خطر مجهز هستند و فقط در زمان عدم اتصال آنها به برق می توان از آنها در نمایشگاه استفاده کرد.
- وسایل ایمنی حتما استفاده شود. چرا که ماشین هایی که در حال کار کردن هستند باید به دور از دسترس بازدیدکنندگان نمایشگاه قرار داده شوند.
- ماشین آلات نمایشی و دستگاههای داخل غرفه باید توسط افراد متخصص در غرفه به کار انداخته شوند. تمامی ماشین های برقی و موتوری باید طبق قوانین و ضوابط نمایشگاه ضد آتش سوزی و اشتغال باشد و توسط برگزار کنندگان و مجریان تجهیز شوند.
مقررات عمومی تمامی نمایشگاه ها
در زیر به بررسی برخی از قوانین ساخت و ساز و تجهیز غرفه ها در سایت های نمایشگاهی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.
- اجزاء مورد استفاده ی نصب و ساخت غرفه های نمایشگاهی و یا سازه های دیگر حتما باید از جنس غیر قابل اشتغال و یا کمتر قابل اشتغال استفاده شود.
- انجام کارهایی که سیستم حفاظت از آتش سوزی، سیستم گریز از آتش، شیرهای آتش نشانی، زنگ خطر و سایر سیستم های اطفاء حریق را از کار می اندازد، اکیدا ممنوع است.
- تدابیر امنیتی لازم جهت رفت و آمد در راهروهای میانی غرفه ها و دسترسی به لوازم اطفا حریق آتش نشانی و مسیرهای خروج اضطراری و فرار برای حفظ امنیت سالن های نمایشگاه از قبل برنامه ریزی و به کار گماشته شده باشد.
- راهروهای خروج اضطراری و فرار باید حداقل به اندازه یک متر و بیست سانت بین غرفه ها باید تعبیه شود. تا زنگ خطر آتش سوزی در آنجا قرار داده شده. و ضمنا از قرار دادن وسایل اضافی و مزاحم عبور و مرور در محل مربوط باید جلوگیری شود.
- فضای مخصوص تعمیرات و تاسیسات سالنها با عرض ۱۰۰ سانتی متر بین غرفه ها پیش بینی شود. و تجهیزات مورد نیاز در دیوارهای سالن نصب شوند.
مقررات عمومی تمامی نمایشگاه ها
- از قرار دادن وسایل اضافی در مقابل اثاث و تجهیزات اعلام و اطفاء حریق جدا خودداری شود.
- یکی از وظایف غرفه داران این است که وظایف خود را براساس نقشه ی مورد تایید مدیریت انجام دهند. هر گونه تغییر در نقشه ها بدون اجازه ی مدیریت و حراست نمایشگاه ممنوع می باشد.
- مدیریت نمایشگاه اجازه دارد ساخت و ساز اضافی و غیرقانونی که با آیین نامه ها و دستورات نمایشگاه مغایر می باشد را تخریب کند. غرفه داران هم مسئول پرداخت هرگونه هزینه اضافی و پرداخت صورتحسابهای مربوط به خطرات احتمالی در این زمینه می باشند.
- همه کارگرهایی که مسئولیت انجام وظیفه ای مانند برق کاری، جوشکاری، رانندگی لیفتراک و … را در نمایشگاه دارند باید گواهی نامه معتبر از مراکز مخصوص مانند فنی حرفه ای و یا وزارت کار را جهت رعایت ایمنی و قوانین داشته باشند.
- به هنگام غرفه سازی و تجهیز همه اقدامات لازم برای آسیب نرسیدن به تجهیزات، پنلها، دستگاه ها و سایر دستگاه های نصب شده بر روی دیوارهای سالن انجام شود.
مقررات عمومی تمامی نمایشگاه ها
- از اتصال ستون غرفه ها به لوله های آب، گاز، اعلام حریق، لوله های فولادی برق و سایر تجهیزات نصب شده بر روی دیوارها و سقف سالن پرهیز شود.
- از قرار دادن هرنوع جسم، شیء، ظروف و بطری های حاوی مایعات نزدیک مرکز کنترل اعلام حریق و تابلوهای برق سالنها جدا پرهیز شود.
- استعمال هرگونه دخانیات و روشن کردن هرگونه شعله در محل نمایشگاه اکیدا ممنوع است.
- به دلیل رعایت قوانین و مقررات، مسئولین غرفه وظیفه دارند به طور مستقیم در مراحل ساخت و ساز و تجهیز غرفه حضور داشته باشند. غرفه داران باید تلاش کنند تا تمامی قوانین از طرف خودشان و سایر افراد حاضر در غرفه رعایت گردد.
- برای روشنایی محل غرفه از لامپ های کم مصرف (کمپکت) استفاده شود.
- از لوازم ضد رطوبت برای تجهیزات فضای باز و خارج از غرفه ها استفاده شود و همینطور اقدامات حفاظتی در موارد عایق رطوبتی و عایق سازی و تغییرات جوی و نصب آنها رعایت گردد.
- ستون ها وتابلوهای برق نصب شده درمحل نمایشگاه را به هیچ وجه رنگ نکنید.
- غرفه داران مجاز به نقاشی کردن بخش های زیادی از غرفه نیستند. آنها فقط می توانند قبل از برپایی و آماده سازی نمایشگاه جهت آماده سازی و ترمیم غرفه آنجا را رنگ کنند.
- غرفه داران باید مسئولیت خسارت های ناشی از نقاشی غرفه ها و صورتحساب بازسازی بخش های آسیب دیده را بپردازند.
موارد امنیتی زیر در مورد نقاشی محیط باید رعایت گردد:
- از بودن هواکش در محل نقاشی قبل از اجرای آن اطمینان داشته باشید.
- از رنگ های غیر سمی برای رنگ آمیزی استفاده شود.
- کف نمایشگاه را قبل از شروع رنگ کاری با پوششی از کاغذهای خشک یا ورقه های پلاستیکی بپوشانید.
- دیوارهای سالن نمایشگاه و فضای مجاور آنها را رنگ نکنید.
- از شستشوی ابزار رنگرزی در داخل سالن نمایشگاه خودداری کنید.
تهیه و تنظیم آتلیه هنری و معماری پرگار