هرآنچه باید از طراحی غرفه نمایشگاهی بدانید، طراحی غرفه نمایشگاهی لوکس
خلاقیت درساخت و طراحی غرفه نمایشگاهی باعث موفقیت و حضور موفق یک شرکت در نمایشگاه خواهد بود.
حضور فعال و موفق یک شرکت در نمایشگاه مستلزم داشتن یک غرفه خاص و منحصر بفرد در این عرصه می باشد.
برای این امر در ابتدا با دانش کافی و پس از آن خلاقیت، دقت، زیبایی و ظرافت می توان موفق بود. البته استفاده از متریال به روز و شناخته شده یکی دیگر از فاکتورهای موفقیت می باشد.
با ما همراه باشید تا با هم به بررسی برخی نکات مهم در ساخت غرفه نمایشگاهی بپردازیم:
صرفه جویی را فراموش نکنید
اولین نکته ای که باید به آن توجه ویژه داشت، هزینه و بودجه اختصاص داده شده به اینکار است.
درصد بیشتری از مشتری ها در ابتدای کار خواهان یک پروژه با قیمت مناسب هستند. برخی طرح ها با جنس های خاص و ویژه موجب افزایش قیمت پروژه در حال انجام می شوند.
طرح هایی که احتیاج به شابلون کاری دارند. و یا همین طور طرح هاییکه در آن از CNC استفاده می شود. غرفه های مدور و کروی و یا پروژه هایی که از سازه های نگهدارنده در آن استفاده می گردد.
تمام موارد ذکر شده باعث بالا رفتن هزینه های پروژه های طراحی غرفه نمایشگاهی می شوند.
اگر شرکت های انجام دهنده پروژه کارگاه نجاری نداشته باشند، به ناچار از پیمانکاران نجار برای انجام این پروژه کمک خواهند گرفت.
همین امر باعث بالا رفتن قیمت ساخت غرفه نمایشگاهی خواهد بود.
گزینش غرفه داران در طراحی غرفه نمایشگاهی
در انتخاب غرفه داران باید دقت زیادی شود و بهتر است از افرادی استفاده شود که با فعالیت های شرکت آشنایی دارند.
مهمترین قسمت ارتباط با مشتریان غرفه های نمایشگاهی جذب و راهنمایی مخاطب و افراد حاضر در نمایشگاه می باشد.
بهتر است نماینده شرکت و فرد حاضر در غرفه از افراد هیئت مدیره باشد. و حتما فردی باشد که با زیر و بم فعالیت ها آشنایی داشته باشد.
وظیفه فرد حاضر در غرفه از قبل تعیین شود. بدون هدر رفت زمان تا انتهای ساعت پایانی نمایشگاه در روز بازخورد کافی را داشته باشد.
فرد حاضر در غرفه می تواند به صورت چرخشی از میان اعضای هیات مدیره تغییر کند. گاهی می توان از شخص رئیس هیات مدیره در این استفاده کرد. این امر به شرکت و غرفه حاضر در نمایشگاه اعتبار بالایی می دهد.
هماهنگ کننده طراحی غرفه نمایشگاهی قدرت زیادی دارد. این فرد از ابتدای انجام کار با افراد داخلی و خارجی نمایشگاه، مخاطبان، مدیران و … ارتباط داشته. همینطور همه کارهای غرفه سازی، چیدمان، هزینه ها، جمع آوری و اتمام نمایشگاه را برعهده دارد.
در آخر نیز این فرد در صورت حضور موفق شرکت در نمایشگاه قابلیت های مدیریتی و سوپروایزری خود را به اجرا می گذارد.
غرفه نمایشگاهی در هر شرایط باید تمیز و مرتب باشد. این مسئولیت باید به فردی به عنوان مسئول تدارکات از قبل تعریف شده باشد.
پذیرایی از میهمانان غرفه نیز اهمیت بالایی دارد. نوع پذیرایی از میهمانان رده بالا و معمولی، میهمانان ناخوانده، آداب پذیرایی و همچنین نحوه برخورد با مشتریان باید از ویژگی های یک مسئول تدراکات خوب باشد.
تهیه و تنظیم آتلیه هنری و معماری پرگار